Kan jouw leefstijl wel een upgrade gebruiken? Afslanken, fitter worden, je beter voelen: welk doel je ook hebt, je wil eraan werken. En daarbij kun je de hulp van een echte kenner goed gebruiken. Een personal trainer staat altijd voor je klaar met tips, advies en ondersteuning. De focus ligt op wat jij wil en wat je uit jezelf kan halen.

Samen met je trainer stel je doelen op en zorgen jullie ervoor dat je die doelen haalt. Honderd procent aandacht, honderd procent resultaat. We weten zeker dat je je bij Built2Last thuis zult voelen en je sportieve doelstellingen zal halen!

Verschillende klanten vragen om een verschillende aanpak of expertise. Daarom stellen onze personal trainers zich graag voor, zodat je de juiste trainer kiest om de gewenste doelen te bereiken. En train je juist liever niet alleen? Bespreek dan de mogelijkheden voor Personal Training voor 2 of Small Group Training met je trainer!

Wij weten als geen ander dat Personal Training werkt. Om jou te overtuigen kun je jezelf nu inschrijven voor een gratis kennismakingsgesprek!

Pierre Semudenge-Mujene

“Sport creëert niet de persoonlijkheid, sport onthult het.”

Iedereen heeft zijn of haar eigen definitie van wat een personal trainer is. Wat wij als experts gemeen hebben is de drive om mensen een goed gevoel te geven en meer van het leven te laten genieten door middel van sport. Als jouw Dream coach laat ik je ervaren dat jouw externe [fysieke] transformatie van binnenuit begint.

Lees verder ›

Schrijf je nu in en ontvang een gratis personal training les!