GROEPSTRAINING

Wij bieden bij Built2Last 3 verschillende groepstrainingen aan. Synrgy, F-two en Aerobics. De trainingen duren een half uur, en worden gegeven door ervaren en zeer gemotiveerde trainers. Je traint tijdens deze trainingen je gehele core en daarnaast nog kracht en uithoudingsvermogen. Aangezien je alle trainingen op meerdere niveaus uitgevoerd kunnen worden, is het toegankelijk voor alle doelgroepen! Wij stimuleren groepstrainingen aangezien wij merken dat het voor veel leden motiverende is en ze het langer vol kunnen houden!

Schrijf je in!

CONDITIETRAINING

Conditietraining is een hulpmiddel om je gewenste gewicht te behalen of simpelweg aan je conditie te werken. Built2Last heeft een breed aanbod aan faciliteiten voor conditietraining. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij uit elke conditietraining het beste uit jezelf haalt.

Schrijf je in!

KRACHTTRAINING

Krachttraining is de manier om het beste uit jouw lichaam te halen. Built2Last heeft een breed aanbod aan faciliteiten voor krachttraining waardoor jij al jouw spieren kunt trainen op een apparaat wat bij jou past. Onze professionele instructeurs kunnen je helpen bij het uitvoeren van de oefeningen zodat je blessures voorkomt.

Schrijf je in!

PERSONAL TRAINING

Kan jouw leefstijl wel een upgrade gebruiken? Afslanken, fitter worden, je beter voelen: welk doel je ook hebt, je wil eraan werken. En daarbij kun je de hulp van een echte kenner goed gebruiken. Een personal trainer staat altijd voor je klaar met tips, advies en ondersteuning. De focus ligt op wat jij wil en wat je uit jezelf kan halen. Samen met je trainer stel je doelen op en zorgen jullie ervoor dat je die doelen haalt. Honderd procent aandacht, honderd procent resultaat. We weten zeker dat jij je bij Built2Last thuis zult voelen en je sportieve doelstellingen zal halen!

Schrijf je in!

Schrijf je nu in bij de leukste sportschool van het noorden!