Maandag

 • Synrgy (circuittraining)

  -

  Instructor Bob

 • RPM (spinning)

  -

  Virtuele les

 • F-TWO

  -

  Instructor Bob

 • Core

  -

  Virtuele les

 • F-TWO

  -

  Instructor Bob

 • Aerobics

  -

  Instructor Bob

Dinsdag

 • Balance Fit

  -

  Instructor Mizra

 • RPM (spinning)

  -

  Virtuele les

 • F-TWO

  -

  instructor Bob

 • Body Pump

  -

  Virtuele les

 • Core

  -

  Virtuele les

 • Synrgy (circuittraining)

  -

  Instructor Bob

Woensdag

 • Body Balance

  -

  Virtuele les

 • Core

  -

 • Core

  -

  Virtuele les

 • Aerobics

  -

  Instructor Bob

 • F-TWO

  -

  Instructor Bob

 • Core

  -

  Virtuele les

Donderdag

Vrijdag

 • Balance Fit

  -

  Instructor Mizra

 • F-TWO

  -

  Instructor Bob

 • F-TWO

  -

  Instructor Bob

Zaterdag

Zondag

SYNRGY

Het Synrgy360 circuit biedt plezierige en vernieuwende trainingen aan voor sporters, ongeacht het fitnessniveau. Synrgy360 functioneert als spil voor het uitvoeren van dynamische, innovatieve en total body trainingen in één ruimte.

trainingsmogelijkheden
Synrgy360 laat sporters werken aan verschillende doelen. Zo kan er gewerkt worden aan het uithoudingsvermogen, stabiliteit, coördinatie, snelheid, behendigheid, lenigheid en kracht. En dat allemaal in slechts 30 minuten. Synrgy360 biedt trainingsmogelijkheden die aansluiten op de huidige fitnesstrends. Zoals trainen met eigen lichaamsgewicht, trainen van reactiesnelheid en training voor specifieke sporten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van o.a.Kettlebells en bokszakken. Synrgy360 is speciaal ontworpen om sporters een gevarieerde en uitdagende training aan te bieden binnen één zone.

Individueel en in groepsverband
Synrgy360 wordt aangeboden in groepsverband, in de vorm van circuittraining. De training is zeer efficient en compleet waardoor het
slechts 30 minuten tijd vergt. Daarnaast wordt het ingezet in individuele trainingsprogramma’s. Je bereikt al resultaat met slechts twee keer per week 30 minuten Synrgy.

Hoog fungehalte
Naast dat trainen op de Synrgy zeer efficiënt is, is een Synrgy training vooral ook erg leuk. In een groep of individueel, het geeft een extra dimensie aan je workout.

F-TWO

F-Two is afgeleid van het zogenaamde Crossfit. Alleen bij ons worden er met minder gewicht getraind waardoor de kans op overbelasting en blessures verkleind wordt.

F-Two is een combinatie van atletiek, gymnastiek en het gebruik van gewichten. Het doel is om met natuurlijke lichaamsbewegingen in een hoog tempo zo snel mogelijk algeheel fit te worden en te blijven. Er wordt niet gewerkt met apparaten maar er worden oefeningen gedaan waarbij het hele lichaam meedoet. Hierbij kun je denken aan springen, gooien, tillen en rennen. Door een F- Two training ontwikkel je naast je uithoudingsvermogen en je kracht ook flexibiliteit, balans en reactiesnelheid.

F-Two is een verzwaarde versie van Synrgy. De training bestaat uit gevarieerde functionele bewegingen. Hierbij komen de volgende oefeningen veelal naar voren: squat, deadlift, pull-up, sit-ups, mountain climbers, push -ups maar ook stevige cardio zoals hardlopen, roeien en touwtje springen. Bij F-Two voert iedereen dezelfde oefeningen uit en traint iedereen dezelfde technieken. De uitvoering en snelheid worden echter individueel bepaald hierdoor kan iedereen deelnemen ongeacht niveau.

Een F-Two training duurt slechts 30 minuten en bestaat uit een warming-up, korte uitleg, intensieve workout van 15-20 min en een cooling down. Elke les is anders waardoor er elke keer weer een uitdaging is en de verveling niet snel toe slaat.

 

AEROBICS

Tijdens de aerobicslessen gaan we een dik halfuur lekker bewegen op muziek. Het hele lichaam wordt aangesproken, het gaat om een full-body workout met elementen uit dans, fitness en combatlessen. Er wordt niet met gewichten gewerkt, enkel met het eigen lichaamsgewicht. Alleen voor grondoefeningen wordt er een matje gebruikt. De nadruk ligt op oefeningen die voor iedereen toegankelijk zijn, maar je wordt wel uitgedaagd..

De lessen worden via blockbuilding opgebouwd, dat betekent dat iedereen het kan volgen.

De muziek verandert regelmatig maar is altijd opzwepend zodat je altijd zin hebt om te bewegen. De muziek bestaat uit typische aerobic beats voortkomend uit vooral bekende top 40 nummers.

Kom snel een keer meedoen..

 

LES MILLS

Les Mills programma’s worden virtueel aangeboden. Via een Ipad kan je zelf bepalen welk programma je wilt gebruiken.

We bieden de volgende programma’s aan:

LES MILLS BODYBALANCE™

Dit programma is ideaal voor iedereen en is een nieuwe yoga workout die je geest, je lichaam en je leven zal verbeteren.

Op de leukste soundtracks kun je buigen en strekken door middel van een reeks eenvoudige yogabewegingen, met elementen van Tai Chi en Pilates. Adembeheersing is een onderdeel van alle oefeningen, en de instructeurs zullen altijd opties geven voor degenen die net beginnen.

Of je nu ervaren bent met yoga, net begint, of iets zoekt om je andere workouts aan te vullen, BODYBALANCE zal je je jonger, kalmer, geconcentreerd en gefocust laten voelen.

 

LES MILLS BODYPUMP™

LES MILLS BODYPUMP™ is een wetenschappelijk onderbouwde haltertraining met lichte tot gemiddelde gewichten en hoge reps om kracht op te bouwen en je snel fit te krijgen.

Met behulp van een LES MILLS SMARTBAR en SMARTSTEP werk je aan al je belangrijke spieren terwijl je je aerobic-fitness verbetert en kracht opbouwt. De aanmoediging, motivatie en geweldige muziek die je tijdens een BODYPUMP-les krijgt, geven je een energiek, zelfverzekerd en krachtig gevoel, terwijl je fitter en sneller wordt.

Daag jezelf uit met 15 tot 55 minuten durende workouts die zijn ontworpen om elke spier in je lichaam aan te pakken, ongeacht je niveau.

 

LES MILLS SH’BAM™

LES MILLS SH’BAM™ is een verslavende dansworkout waar alles kan, en alles wordt aangemoedigd. Beweeg met de groep op de nieuwste nummers, verhoog je cardio en verbeter je coördinatie.

 

LES MILLS RPM™

LES MILLS RPM™ is een cardio-piekfietstraining waarbij gebruik wordt gemaakt van een gesimuleerd traject van heuvelbeklimmingen, sprints en vlakke ritten om de aerobe conditie en het spieruithoudingsvermogen te verbeteren. Je rijdt met de rest mee om je ritme in de muziek te vinden en een geweldige endorfine-high te krijgen. Je bepaalt je eigen weerstandsniveau en snelheid om je fitnessniveau in de loop van de tijd op te bouwen.

Beschikbaar in ritten van 30-45 minuten die je cardio oppeppen en je persoonlijke top nastreven.

 

LES MILLS GRIT™

LES MILLS GRIT™ is de nieuwste High-Intensity Interval Training (HIIT). Met een combinatie van keiharde soundtracks en de nieuwste, wetenschappelijk geteste bewegingen die je lichaam en geest tot het uiterste drijven. Ontwikkel een anaeroob uithoudingsvermogen, verhoog de cardiovasculaire conditie en bouw kracht op.

LES MILLS GRIT brengt je fitness naar een hoger niveau in slechts 30 minuten. Kies uit:

GRIT Strength gebruikt barbells, plates en lichaamsgewichtoefeningen om je sterk en ongelooflijk fit te maken.

GRIT Cardio maakt gebruik van lichaamsgewicht oefeningen met een focus op snelheid en intensiteit om snel je anaerobe en cardiovasculaire conditie te verbeteren.

GRIT Athletic gebruikt een step in combinatie met lichaamsgewicht oefeningen en andere multi-dimensionale sport conditioneringstraining om je algehele atletische prestaties te verbeteren. Bij elke training voel je je opgepept, krachtig en op het toppunt van je kunnen.

 

LES MILLS CORE™

Geïnspireerd op top atletische trainingsprincipes, is LES MILLS CORE™ een wetenschappelijke core workout voor een sterkere core en betere sportprestaties. Je bouwt kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen op in de spieren die je core ondersteunen, verbetert je balans, helpt blessures te voorkomen en wordt beter in alles wat je doet.

Alle bewegingen in LES MILLS CORE hebben opties, dus het is uitdagend maar haalbaar, ongeacht je conditie. Tijdens de training begeleiden goed opgeleide instructeurs je door de juiste techniek terwijl je werkt met weerstandsbanden, gewichtschijven en je doet lichaamsgewichtoefeningen zoals crunches en hovers. Bovendien zijn er ook enkele heup-, bil- en onderrugoefeningen.

LES MILLS CORE is beschikbaar als training van 30 of 45 minuten.