Kom bij de leukste fitnessclub van het noorden!

Bij Built2Last Fitnessclub kun je terecht om gewoon lekker te sporten. Met plezier bewegen is namelijk erg belangrijk. Denk hierbij naast fitness ook aan de lessen waarbij men gezellig samen sport en samen de doelstellingen te lijf gaat. Built2Last staat bekend om haar gezellige, ongedwongen sfeer en de persoonlijke aandacht door het personeel. Dagelijks streven wij er naar deze kenmerken te waarborgen vanuit onze drie peilers: Kwaliteit – Gezelligheid – Hygiëne.

Wij helpen graag iedereen naar een gezondere lifestyle en ons publiek is dan ook enorm gevarieerd; de oudere en de jongere sporter, de beginnende en gevorderde sporter, de slanke en de wat zwaardere sporter, de recreatieve en de topsporter, en alles wat daar tussen in zit. Streef je naar een blijvend gezonder lichaam, kies dan een fitnessclub waar je met plezier naar toe gaat. Dan ga je vaker en haak je minder snel af.

De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je een advies krijgt over bewegen, voeding en lifestyle dat het best bij je doelstellingen aansluit. De professionele instructeurs houden rekening met het huidige niveau, eventuele blessures en de uitkomst van een aantal fysieke tests. Ieder mens is namelijk uniek en verdient een persoonlijke benadering.

Een trainingsadvies moet dan ook persoonlijk zijn, afgestemd op je belastbaarheid en rekening houdend met o.a de volgende punten.

Voeding – Doelstellingen – Belastbaarheid – Rust vs stress niveau – Plezier in de training – De hormoonhuishouding – Trainingstijd en trainingsfrequentie

Bij Built2Last kijken we dus naar wat de individuele klant nodig heeft. Sommige klanten zullen we stimuleren om juist minder te doen, waar andere een extra duwtje in de rug nodig hebben. Bij Built2Last leer je niet om meer te trainen, wij leren je graag om beter te trainen. Niet voor niets zeggen wij: Fitness bij Built2Last is mensenwerk!

De trainingsvisie van Built2Last is opgebouwd uit jaren lange kennis die wij hebben opgedaan in verschillende opleidingen. Al onze klanten worden vanuit deze visie begeleid en krijgen zo standaard een gepersonaliseerd programma. Wil je meer? Dan is een Personal trainer misschien de ideale match! Kijk dan bij het overzicht van onze Personal trainers.

Waarom sporten bij Built2Last Fitnessclub?

Persoonlijke aandacht
Wij helpen graag iedereen naar een gezondere lifestyle. De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je een advies krijgt over bewegen, voeding en lifestyle dat het best bij je doelstellingen aansluit.

Samen naar jouw doelen
Wij geloven dat samen trainen een belangrijke factor is om je doelen te behalen. Deze motiverende en uitdagende lessen staan garant voor resultaat en zijn voor ieder niveau.

Unieke locatie
Built2Last Fitnessclub is op steenworp afstand van de Martinitoren te vinden, aan de gracht tegenover de Stadsschouwburg.

Schrijf je nu in bij de leukste sportschool van het noorden!