• Mizra Bouwland
  Mizra Bouwland Eigenaar

  Ik ben Mizra Bouwland,

  Van kleins af aan ben ik altijd druk met sport geweest.
  Waaronder, zwemmen, skiën, turnen, tafeltennis, atletiek en judo.
  De keuze om het CIOS te gaan doen was dan ook niet zo heel moeilijk. Ik heb daar de richting buitensport gedaan, en als klein keuze vak Kamp en vechtsporten.

  Aangezien ik vroeg moeder ben geworden, heb ik uiteindelijk weinig gedaan met de buitensport, althans echt buiten. Ik kreeg al snel een baan aangeboden op de skibaan in Roden. Wat ik met beide handen heb aangepakt, aangezien daar toch wel een van mijn grootste passies ligt. Ik heb er uiteindelijk 11 jaar les gegeven en heb daarnaast ook de verkoop in de skiwinkel gedaan die erbij zat.

  In 2014 ben ik gestopt op de skibaan, en ben ik gaan werken bij Construction fitnessclub. Het leuke van die club was echt de sfeer.
  Ik merk dat ik het leuk vind om onder de mensen te zijn, en nog leuker om ze les te mogen geven, ze te enthousiasmeren, en ze te helpen bij het bereiken van hun doelen. Ik streef erna dat alle leden op onze club zich thuis voelen, en ze zich zelf kunnen en mogen zijn. Hier mag je nooit een nummer worden.

  Ik hoop je snel op de club te mogen verwelkomen, en samen aan de slag te gaan!

 • Bob Boekweit
  Bob Boekweit meewerkend voorman

  Mijn naam is Bob Boekweit en ben meewerkend voorman binnen Built2last fitnessclub.

  Je zult me bijna elke dag wel op de club zien. Ik ben voornamelijk bezig met het geven van lessen of het trainen en motiveren van onze leden. Verder sta ik achter de balie of ben ik manusje van alles.

  Mijn hobbies zijn Skieen, een beetje trainen in de gym en zorgen dat de club goed draait, maar een goeie netflixserie vind ik ook erg leuk.

  Ik ben al bijna 25 jaar werkzaam in de fitnessbranch, en ben begonnen als aerobicsinstructeur. Tijdens en na mijn opleiding (CIOS Heerenveen) heb ik via allerlei stages en cursussen kennis opgedaan over fitness en groepslessen.

  Wat bij mij hoog in het vaandel staat is kwaliteit van de lessen en het behalen van je doelen. In mijn optiek is het samen trainen een belangrijke factor om je doelen te behalen en daarom probeer ik ook zoveel mogelijk mensen naar de groepslessen te begeleiden. Deze motiverende en uitdagende lessen staan garant voor resultaat en zijn voor ieder niveau. Ook staan deze lessen garant voor plezier en zal je merken dat je uithoudingsvermogen snel zal toenemen.

  Hopelijk zie ik je snel in onze club en kunnen we aan de slag.

 • Pierre Semudenge-Mujene
  Pierre Semudenge-Mujene Instructor

  Mijn naam is Pierre Semudenge-Mujene.

  Sport en met name voetballen speelt van kinds af aan een zeer functionele rol in mijn levenservaring. Vanaf het moment dat ik begon te voetballen bij FC Groningen toen ik 10 jaar jong was tot en met vandaag is het voetbalveld de plek waar ik mijzelf creatief en vrij kan uiten.

  De afgelopen vijf jaren voetbalde ik in het buitenland, in de VS en Roemenië, als prof. Gedurende mijn vakanties kwam ik graag terug naar Groningen. Om mijn lichaam en voetbal fitheid te onderhouden en verleggen heb ik veel leuke en intensieve trainingssessies afgewerkt samen met Bob.

  Naast mijn actieve loopbaan als profvoetballer streef ik ernaar om een positieve impact te hebben in de levens van andere mensen. Dit doe ik als keynote spreker en levend expert op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik gebruik sport als handvat om mensen bewuster te maken hoe zij gedachten, gedrag en gevoelens kunnen beïnvloeden en gezonde ervaringen realiseren in de omgeving.

  Ik ben nu weer in Nederland met de juiste omgevingsfactoren voor het doorontwikkelen en waarmaken van mijn persoonlijke brand als buitengewone profvoetballer en keynote spreker. Vandaag ben ik onderdeel van de crew omdat ik graag mijn ervaringen en kennis uit de topsportwereld wil delen met de leden van Built2Last Fitnessclub.

  Binnen ons team stimuleer, motiveer en inspireer ik vanuit de rol als personal trainer mensen op een positieve wijze zodat zij meer hun algeheel functioneren kunnen weerspiegelen aan een gezond en ideaal zelfbeeld. Wil je ontdekken waartoe ook jij in staat bent?

  See you soon @Built2Last 🙂