Pierre Semudenge-Mujene

“Sport creëert niet de persoonlijkheid, sport onthult het.”

OMSCHRIJVING (wie ben ik, wat doe ik):

Iedereen heeft zijn of haar eigen definitie van wat een personal trainer is. Wat wij als experts gemeen hebben is de drive om mensen een goed gevoel te geven en meer van het leven te laten genieten door middel van sport. Als jouw Dream coach laat ik je ervaren dat jouw externe [fysieke] transformatie van binnenuit begint. Naast het realiseren van je fysieke doelen, wat veel personal trainers bieden, staat bij mij je persoonlijke ontwikkeling centraal. Ik help je om zowel fysieke als mentale grenzen te verleggen. Samen realiseren wij je droom van een gezonde geest in een gezond lichaam door ons te richten op de kracht van binnenuit.

Certificatie/specialisatie:

Personal Training: Muscle Strength Conditioning, Balance Core Stability, Plyo Agility

Duo Training: Functional Training & Mobility, High-Intensity Interval Training (HIIT)

 

PERSONAL TRAINING

Als jouw Dream coach help ik je om je persoonlijke doelstelling(-en) te realiseren. Alles is tweemaal gecreëerd: eerst in gedachten, daarna in realiteit. Het lichaam functioneert in dienst van het brein, het brein functioneert in dienst van jou. Wie ben jij? Hoe word je je bewust van, en verlos je jezelf van, hetgeen dat jou en je doelen in de weg staat? Waartoe ben jij daadwerkelijk in staat? Ik help je om jouw gewenste resultaat te behalen. Waarop ik mij onderscheid is dat ik de fysieke transformatie van binnenuit laat beginnen.

Aan de hand van je aandachtspunten stellen we een op maat gemaakt trainingsplan samen. De trainingssessies zijn specifiek afgestemd op jouw unieke doelstelling(-en), intensief en uitdagend, om zowel de fysieke als mentale grenzen te verleggen.

Wil je een plan opstellen om weer baas te worden over je eigen lichaam? Klik hier voor een afspraak (kan men gelijk een afspraak maken binnen B2L). 

Mijn werkwijze

We plannen een kennismakingsgesprek en eerste trainingssessie in bij Built2Last Fitnessclub aan de Turfsingel te Groningen. Je wordt ontvangen met een lekker kopje koffie, thee of water. Aan de hand van mijn Goal Achieving Strategy (GAS-methodiek) stellen we je persoonlijke doelen vast. Tijdens de eerste trainingssessie richten we ons op het ontwikkelen van een op maat gemaakt trainingsplan. Na het meten en wegen vindt er een kracht-, conditie- en coördinatie test plaats. Op basis van de resultaten stellen we het trainingsplan op voor het realiseren van jouw unieke doelstelling(-en).

Wat kun je verwachten?

Tijdens de eerste trainingssessie ligt de focus op het ontwikkelen van een op maat gemaakt trainingsplan. De eerste training ziet er als volgt uit:
– Het meten en wegen: gewicht, BMI, vetpercentage, spiermassa percentage en visceraal vetpercentage worden vastgesteld.

– Conditie-, kracht- en coördinatie test: door middel van de VO2max test wordt op de fiets je uithoudingsvermogen getest. De conditietest wordt aangevuld met vijf fundamentele oefeningen (push-up, sit-up, air-squats, jumping-jacks, roeien). Het coördinatie onderdeel gaat gepaard met lenigheid. Deze test wordt uitgevoerd op basis van One leg stance test (staan op 1 been), Balance beam (balans houden op balk eenbenig) en de speedladder.  Afhankelijk van jouw doelstelling wordt er ook een krachttest test uitgevoerd. De submaximale krachttest is een test waarmee je gemakkelijk je 1RM (Repeatable Maximum) kan berekenen. Op die manier krijgt de sporter een goede indruk van de totale kracht van zijn of haar lichaam.

– Workout Of the Day (WOD): de trainingssessie eindigt met een WOD oftewel training van de dag. Dit is een uitdagende workout waarin met verschillende oefeningen, combinaties of intensiteit wordt gevarieerd.

 

DUO PERSONAL TRAINING
Sport je toch liever samen? Kies dan voor DUO personal training met Pierre Semudenge. Stel je team samen met je collega, partner, vriend, vriendin en realiseer samen jullie doelstellingen.

We stellen de individuele doelstellingen vast tijdens het kennismakingsgesprek. Het op maat gemaakt trainingsplan zorgt ervoor dat jullie je doelen realiseren. Tussentijdse metingen waarborgen dat de persoonlijke doelstellingen worden behaalt.

Sport creëert niet de persoonlijkheid, sport onthult het.

 

Aan de slag met Pierre Semudenge Personal Training? Neem contact met ons op voor een afspraak

Schrijf je nu in en ontvang een gratis personal training les!